СKАНДАЛОЗНИ ТВИТОВИ бившег председника Демократске странке Бојана Пајтића – не дозвољава породици настрадалог дечака да тугује у миру

Foto: kurir.rs

Недостатак морала, емпатије и здравог расуђивања код бившег предсеника ДС Бојана Пајтића постаје све израженије. Да би изазвао пажњу на друштвеним мрежама он оптужује родитеље који су изгубили дете да им се прети, а да су они, упркос најгорој судбини, одлучили да се нагоде.

Шта се заправо десило? Родитељи настрадалог дечака су пре два дана, писаним путем, замолили јавност да не злоупотребљава њихову бол, несрећу и губитак и да их оставе “на миру”. Уз текст је била приложена и слика на којој су они и председник општине Бачка Паланка. С обзиром на то да се делу опозиције не допада да не може да “експлатише” туђу несрећу мора бити, како Пајтић каже, да се родитељима прети, а да су они, такви какви су, прихватили претње.

Kако неко, ко је и сам родитељ, може и да помисли овако несто?

Може. А зашто? Зато што га не погађа судбина родитеља. Не погађају га сузе сестре погинулог дечака. Њега једино погађа број лајкова и дељења на друштвеним мрежама, и ако може, сутра да гостује на два медија која заједно са њим, и њима сличнима, експлатишу страдања.

А шта је истина. Председник општине је тог дана када је дете страдало, био у кући несрећне породице. Током недеље је имао неколико сусрета са породицом, разговарао је, саосећао, делио тугу, и није то објављивао на друштвеним мрежама, јер емпатија и здрав разум налажу да се такве ставри не раде.

Нажалост људима без морала, емпатије и здравог разума, који бележе само лајкове, најважније је да опљују некога, па макар то били и родитељи који су изгубили дете. Битно је само колику корист ће он, Бојан Пајтић имати од твита јер и то ускоро почиње да се монетизује, па ваља накупити довољно лајкова да би му се исплатио профил преко кога пљује, вређа и демонизује људе који не деле његово мишљење и виђење света.

Извор: nsuzivo.rs

Foto: kurir.rs
Претходни чланакОбавештење о раду дечије службе у Црвенки и Сивцу за време годишњих одмора
Следећаи чланакСто пута поновљена ЛАЖ у овом случају НЕЋЕ постати истина – Опозиционар који је ТВРДИО да је добио отказ и даље долази на ИСТО РАДНО МЕСТО

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here