Kúla község valaha volt legnagyobb kulturális létesítményébe való beruházás: Biztosítoták az anyagi forrásokat az egykori rendőrség épületének rekonstrukciójára

Fotó: Kúla Önkormányzata

KÚLA, 2023.08.08. – Kúla község valaha volt legnagyobb kulturális létesítményébe való beruházásra biztosítoták az anyagi forrásokat, azaz az egykori rendőrség épületének rekonstrukciójára.

Damjan Miljanić, Kúla község elnöke, Dragana Milošević tartományi kulturális, lakossági tájékoztatásért és vallási közösségekkel való kapcsolattartásért felelős tartományi titkárral beszélgetett a leendő beruházásról.

A tartományi kormány ugyanis forrást biztosított a rendőrség egykori épületének újjáépítésére, amely új külsőt és célt ad ennek az épületnek. Az épületben helyet ka majd egy könyvtár, ez mellett Kúlán először lesz múzeum, tevben van egy szabadtéri nyári színhely, valamint egyéb kulturális létesítményeknek is helyet ad majd az átépített épület. Mivel a forrás biztosított és a projektdokumentáció elkészült, a munka várhatóan a következő két hónapban elkezdődik.

Fotó: Kúla Önkormányzata

Forrás: Qmedia

Претходни чланакУ изради монографија ,,Светониколајевски храм у Сивцу“: Претплата од 19. августа до 26. новембра
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here