У изради монографија ,,Светониколајевски храм у Сивцу“: Претплата од 19. августа до 26. новембра

Фото: Црквена Општина Сивац

СИВАЦ, 08.08.2023. – Црквена Општина Сивац, поводом јубилеја 150 година од освећења Светониколајевског храма у Сивцу, издаје монографију ,,Светониколајевски храм у Сивцу“, аутора Зорана О. Перуничића.

Књига представља спој историје Сивца, Светониколајевског храма, културни, просветни преглед развоја села и догађаја, као и попис свих породица са годином помињања у црквеној архиви.

Због ограниченог тиража, књига неће бити у слободној продаји. Сви заинтересовани, који желе да је имају, могу се претплатити од 19. августа до 26. новембра пријавом у Светом храму, код радника у продавници (сваког дана од 8 до 13 или од 18 до 19 часова), и уплатом прилога за монографију у износу од 3.000 динара.

Промоција монографије биће крајем новембра.

Извор: Црквена Општина Сивац

Претходни чланакНајвећа инвестиција у објекте културе икада у општини Кула: Обезбеђена средства за реконструкцију бивше зграде МУП-а
Следећаи чланакKúla község valaha volt legnagyobb kulturális létesítményébe való beruházás: Biztosítoták az anyagi forrásokat az egykori rendőrség épületének rekonstrukciójára

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here