Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia
Фото: Qmedia

КУЛА, 11. 08. 2023. – Данас у Кули сунчано. Максимална дневна температура 27 степени, влажност ваздуха 42 процента, ваздушни притисак 1021 милибар, а дува северозападни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У суботу у Кули сунчано. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 29 степени, влажност ваздуха 43 процента, ваздушни притисак 1022 милибара, а дуваће североисточни ветар брзином од 3 метра у секунди.

У недељу у Кули сунчано. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 31 степен, влажност ваздуха 42 процента, ваздушни притисак 1006 милибара, а дуваће источни ветар брзином од 2 метра у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 11. август

Очекивана биометеоролошка ситуација изазваће уобичајене тегобе код већине хронично оболелих. Oпрез се саветује астматичарима, срчаним болесницима и особама са високим крвним притиском. Реуматски болови и несаница су могући као метеоропатске реакције. Учесницима у саобраћају се препоручује повећана концентрација.

Извор: Qmedia

Претходни чланакA sziváci szennyvíz- és víztisztítótelep tervdokumentáció tervezetével kapcsolatosan tartottak munkamegbeszélést
Следећаи чланакЈога час на базену у Кули

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here