БЉЕРИМ ВЕЉА НАПАО СРБИЈУ И ПРЕДСЕДНИКА: Стигли жестоки одговори – Вучићева дела су исписана златним словима док су Куртијева крвљу

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu/Д. Миловановић/Јутјуб/Around The World 4K

НАРОДНА посланица Данијела Вујичић оштро је одговорила шефу кабинета Вјосе Османи, Бљериму Вељи који је напао Србију и председника Србије Александра Вучића.

– Уочи обележавања годишњице убиства деце на Бистрици од стране терориста УЋК и покушај убиства детета на Божић у доба Куртијеве власти,уместо да осудиш ти манипулишес над гробовима српске деце. Вучић води политику мира, а твоја је пуцањ у леђа српској деци, кукавице – написала је Вујичић и додала:

– Ехо Куртијеве политике је крв, гето и погром српског народа, у том терористицком гротлу одзванја ваша политика. Вучићева дела су исписана златним словима док су Куртијева крвљу. Ту разлику нећеш наћи у монструозној политици ваших дела.

Такође, на нападе Веље реаговао је и посланик Српске напредне странке Љубомир М. Марић:

– Као и обично Веља циља на Вучића без икаквог разлога, док је потврђено да се гнездо ИСИС налази на подручју Качаника одакле шири своје снаге широм света. Веома смо забринути да овакви проблеми постоје у нашој јужној покрајини, а ви очигледно нисте!

Подсетимо, Веља је раније на Твитеру поставио слике уз опис:

– Узнемирујућа публикација у Србији која користи тактику индоктринације која подсећа на пропаганду ИСИС-а. Оваква манипулација децом око Косова је забрињавајућа. Књига понавља наратив Вучићевог режима који ризикује дестабилизацију региона и представља значајну претњу трајном миру.

Извор: novosti.rs

Претходни чланакKад се они појаве, протести утихну – слободан пад опозиције у Бачкој Паланци
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here