„Хајдук“ дочекује „Нафтагас“, овог викенда стартује Међуопштинска лига

Фото: Qmedia

КУЛА, 18.08.2023. – У 2. колу Српске лиге Војводина „Хајдук 1912“ игра на домаћем терену против екипе „Нафтагас“ из Елемира. Меч је на програму у суботу од 17 часова. Из управе „Хајдука“ напомињу да је од овог кола уведена наплата улаза, те ће тако улаз на западну трибину коштати 200, а улаз у ложу 300 динара.

Када је у питању Подручна лига Сомбор, све екипе из кулске општине играју у истом термину, у недељу од 17 часова. Када је о паровима другог кола реч, „Кула“ на „Гедеру“ дочекује „Борац 46“ из Обровца, „Русин“ игра у Парагама против екипе „Будућности“, „Црвенка“ игра у гостима против „Будућности“ из Гложана, док „Липар“ дочекује екипу „Крила Крајине“.

Овог викенда почињу и лигашки двобоји у Међуопштинској лиги Сомбор -1.разред, где играју два клуба из општине Кула, сивачки „Полет“ и „Младост“ из Крушчића. У првом колу „Полет“ дочекује „Граничар“ из Риђице, док „Младост“ на свом терену игра против екипе „Јединство Лемеш“ из места Светозар Милетић. Оба меча су на програму у недељу од 17 часова.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакУ првој недељи септембра јавни позив за замену дотрајале столарије

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here