Временска и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 25.08.2023. – Данас у Кули сунчано и врло топло. Максимална дневна температура 37 степени, влажност ваздуха 42 процента, ваздушни притисак 1015 милибара, а дува јужни ветар брзином од 2 метра у секунди.

У суботу у Кули сунчано и врло топло. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 40 степени, влажност ваздуха 36 процената, ваздушни притисак 1012 милибара, а дуваће јужни ветар брзином од 3 метра у секунди.

У недељу у Кули сунчано и врло топло. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 40 степена, влажност ваздуха 37 процената, ваздушни притисак 1009 милибара, а дуваће јужни ветар брзином од 2 метра у секунди.

 

Биометеоролошка прогноза за петак, 25. август

Наставља се повољан утицај биометеоролошких прилика на већину хронично оболелих. Благи опрез се саветује срчаним болесницима. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и поремећаја сна. Неопходна је адекватна заштита од UV зрачења.

Извор: Q media

Претходни чланакПотписан уговор за доделу средстава за набавку огревног дрвета са превозом за избеглице и интерно расељена лица
Следећаи чланакОдржани избори за Савет МЗ Доњи Град

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here