Ђиласов јуришник побегао у Хрватску: Расписана потерница за опозиционаром који је претио смрћу градоначелнику Новог Сада Милану Ђурићу

Foto: Copyright FOTO TANJUG/ VLADIMIR ZUBAC/ATA Images

Милош Р, који је претио смрћу градоначелнику Новог Сада, Милану Ђурићу, побегао је у Хрватску

Милош Р. (30) који је осумњичен да је на друштвеној мрежи Инстаграм, са профила под именом „фотомарксизам“ претио смрћу градоначелнику Новог Сада, Милану Ђурићу, побегао је у Хрватску.

Kако сазнаје 24седам, овај Ђиласов пулен је напустио Србију и за њим је расписана потерница.

Иначе, Милош Р. је из Јагодине, али непријављено станује у Новом Саду где већ дуже време прави бројне прекршаје и кривична дела.

Наиме, он се такође сумњичи да је чекићем поломио излог на просторијама Српске напредне странке.

Поред тога, Милош Р. је познат полицији и због вандалског понашања, угрожавања безбедности грађана и промовисања мржње и нетрпељивости приликом протеста на Шодрошу.

Хрватска као уточиште
То што је овај Ђиласов опозициони јуришник одлучио да спас од закона потражи баш Хрватској и није толико чудно, ако се зна да је хрватска пропагандана машинерија пуном паром подржавала политичке протесте дела опозиције претходних неколико месеци.

Такође, бројни хрватски званичници су отворено пружали подршку насилном преузимању власти на улици у Србији, тако да није изненађујуће што опозиционари после кршења српских закона беже управо у земљу која их све време, мање или више отворено, подржава.

Подсетимо, са профила под именом „фотомарксизам“ на Инстаграму је објављена фотографија Милана Ђурића уз поруку: „Џабе је овај градоначелник кад нема појма. Да зна нешто – рекао би некад нешто паметно. Шта више, када би истина добио метак, лако би га заменили неким другим-толико не вреди ништа“.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакПријеми првака одржани и у Липару, Крушчићу и Руском Крстуру
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here