Организован бесплатан превоз на манифестацију ,,Слатки дани“

Фото: Слатки дани

ЦРВЕНКА, 04.09.2023. – Једна од најпознатијих манифестација у Бачкој, ,,Слатки дани“, и ове године ће се одржати у Црвенки. Новина је да ће она ове године, за разлику од претходних, трајати три дана – од 8. до 10. септембра.

У суботу, 9. септембра, на Sweet Stage-u од 16 часова наступиће бенд Jambalaya и од 18 часова Краљевски апартман, док ће у недељу од 16 часова наступити бенд The Goodfathers и од 18 часова Амајлија.

Главни догађаји ове манифестације свакако су концерти, па ће тако у петак 8. септембра, наступити Јован Перишић, у суботу 9. септембра Пеђа Јовановић и у недељу 10. септембра Милица Павловић.

У суботу ће, осим концерта Пеђе Јовановића, бити одржан и концерт који поклања Репрезентативни оркестар Министарства унутрашњих послова Србије, а на коме ће, уз пратњу оркестара полиције, наступити прваци оперског ансамбла Народног позоришта у Београду, Љубица Вранеш и Драгољуб Бајић.

Као и претходних година, и ове године организован је бесплатан превоз из свих насељених места у општини Кула за сва три дана. Полазак је са аутобуских станица – из Куле, Сивца и Крушчића у 19 часова, а из Липара и Руског Крстура у 18.45. Повратак назад планиран је 30 минута по завршетку концерта.

Извор: Qmedia

Претходни чланакМанифестација ,,Дани традиције“ 16. пут одржана у Кули
Следећаи чланакМинистарка Јелена Танасковић посетила Липар

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here