Два дана до манифестације ,,Слатки дани“: Бесплатан превоз, затварање улице Моше Пијаде

Фото: Слатки дани

ЦРВЕНКА, 06.09.2023. – Једна од најпознатијих манифестација у Бачкој, ,,Слатки дани“, почиње за два дана. Новина је да ће она ове године, за разлику од претходних, трајати три дана – од петка 8. до недеље 10. септембра.

У суботу, 9. септембра, на Sweet Stage-u од 16 часова наступиће бенд Jambalaya и од 18 часова Краљевски апартман, док ће у недељу од 16 часова наступити бенд The Gоdfathers и од 18 часова Амајлија.

Главни догађаји ове манифестације свакако су концерти, па ће тако у петак наступити Јован Перишић, у суботу Пеђа Јовановић и у недељу Милица Павловић.

У суботу ће, осим концерта Пеђе Јовановића, бити одржан и концерт који поклања Репрезентативни оркестар Министарства унутрашњих послова Србије, а на коме ће, уз пратњу оркестара полиције, наступити прваци оперског ансамбла Народног позоришта у Београду, Љубица Вранеш и Драгољуб Бајић.

Као и претходних година, и ове године организован је бесплатан превоз из свих насељених места у општини Кула за сва три дана. Полазак је са аутобуских станица – из Куле, Сивца и Крушчића у 19 часова, а из Липара и Руског Крстура у 18.45. Повратак назад планиран је 30 минута по завршетку концерта.

У току манифестације, у периоду од четвртка 7. септембра (од 6 часова), до понедељка 11. септембра (до 13 часова), биће затворена улица Моше Пијаде – од раскрснице са улицом Ивана Милутиновића до раскрснице са улицом Маршала Тита.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПријава за финансијске подстицаје у пољопривреди још данас и сутра
Следећаи чланак„Спортске игре младих“ и ове године на највишем нивоу, запажени такмичари из Куле и Апатина

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here