„Хајдук“ иде у Белегиш, јаки противници пред подручним лигашима

Фото: Qmedia

KУЛА, 08.09.2023. – У 5. колу Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука 1912“ играју у гостима против екипе „Подунавца“ из Белегиша. У питању је екипа која је у првих пет на табели, те се намеће закључак да је пред „хајдуцима“ нимало лак задатак. Са друге стране, евентуалном победом „Хајдук“ би ухватио прикључак са прве три екипе на табели. Меч је на програму у недељу, 10. септембра, са почетком у 16 часова.

Подручни лигаши у 5. колу пред собом имају велике изазове. Фудбалери „Куле“ на свом терену дочекују екипу „Будућности“ из Парага. Реч је о екипи која има максималан учинак из прва четири кола те је јасно да је пред Куљанима велика борба. Меч је на програму у недељу 10. септембра, са почетком у 16 часова. Фудбалери „Црвенке“ у суботу 9.септембра, од 16 часова на свом терену дочекују „Раднички 1918“ из Раткова. Ово ће бити дерби врха табеле, с обзиром на то да су Црвенчани други на табели, а гости из Раткова на позицији ниже. И фудбалери „Русина“ за противника имају екипу из врха табеле, те тако у Руски Крстур стиже екипа „Кулпина“, а меч је на програму у недељу од 16 часова. Фудбалери „Липара“ путују у Младеново, где у недељу од 16 часова играју против „Будућности“. На папиру, Липарчани су боље пласирани те тако имају императив победе.

У 4. колу Међуопштинске лиге Сомбор – 1. разред фудбалери сивачког „Полета“ у недељу од 16 часова дочекују „Тереквеш“ из Свилојева, док „Младост“ из Крушчића у истом термину игра у Сомбору против „Радничког“. Обе екипе су након три кола у врху табеле,  те је борба за сва три бода неупитна.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакАкција добровољног давања крви у понедељак у Кули

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here