Манифестација ,,Лагдани 2023“ у четвртак у Кули

Фото: Лаг Срце Бачке

КУЛА, 19.09.2023. – Трећа по реду манифестација ,,Лагдани 2023“, коју организује Локална акциона група ,,Срце Бачке“ из Куле, а која има за циљ промоцију LEADER принципа и локалних акционих група у Србији, одржаће се у четвртак, 21. септембра 2023. године у Кули на платоу код старог биоскопа, Клуб Синема (Лењинова 12, Кула).

Програм почиње у 11 часова, наступом хора ,,Теслини славуји“, ученика ОШ ,,Никола Тесла“ из Кљајићева. Од 12 часова, кроз три панел дискусије, присутни ће бити у прилици да се упуте у ЛЕДАР приступ, чују добре примере праксе о ЛАГовима из земље и региона и сазнају више о социјалном предузетништву.

Током трајања манифестације, од 10 до 15 часова, биће приређена изложба ручних радова и домаћих производа, у сарадњи са удружењима и малим произвођачима, члановима локалних акционих група из Србије.

Манифестација је подржана од стране Општине Кула, Туристичке организације Општине Кула и Секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОбјављен конкурс за доделу бесповратних средстава за подршку привредним друштвима за куповину нове опреме у 2023. години
Следећаи чланакПријављивање деце за новчану помоћ од 10.000 динара до сутра у поноћ

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here