Ротари клуб: Фрижидер на поклон ресторану Економско – трговинске школе у Кули

Фото: Qmedia

КУЛА, 27. 09. 2023. – Представници Ротари клуба Кула ресторану Економско – трговинске школе у Кули донирали су фрижидер као знак захвалности за учешће на ,,Данима паприке“ у Руском Крстуру, где су професори школе припремали и продавали храну и тако остварили зараду која је усмерена на ову донацију.

Председник Ротари клуба Кула, Михајло Тиркајла, истакао је да са Економско – трговинском школом свакако планирају и даљу сарадњу:

,,Ротари организација из Куле и ја као председник ове године смо покренули једну лепу акцију. У Крстуру су се одржавали Дани паприке, где увек буде много људи. Тамо се припрема храна за грађанство и госте. Осмислили смо да припрема хране иде у сарадњи са Економско – трговинском школом. Професори из школе припремали су храну, ми смо организовали штанд, припремили све, храна се продавала и сва зарада од продаје те хране усмерена је на донацију овог фрижидера за Економску школу, која им је потребна. Ротари клуб из Куле има сталне акције које нису везане само за ову школу, али што се тиче планова са Економском школом планирамо и даљу сарадњу. Видећемо кроз које манифестације ћемо да уклапамо тај тим куварског одељења и нас као организацију, па да у истом контексту направимо још неке акције“.

Директорка Економско – трговинске школе, Татјана Вјештица, захвалила се Ротари клубу у име ученика и наставника ове школе, истакавши да им је овај поклон изузетно вредан и неопходан:

,,Желим да се, у име ученика и наставника Економско – трговинске школе, захвалим Ротари клубу на фантастичној акцији и дивном поклону који ће бити на радост и корист нашим ученицима. Свака помоћ је добродошла, посебно када је тако вредан поклон и изузетно неопходан нашим ученицима за кухињу“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакУ Кули, Црвенки и Сивцу превентивни прегледи карцинома дојке и кардиоваскуларних обољења
Следећаи чланакСевер Србије за хероје са Kосова и Метохије – Војводина ће заувек памтити јунаке из Бањске

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here