„Хајдук“ дочекује „Тису“, кошаркаши „Хајдука“ стартују на свом терену

Фото: Qmedia

KУЛА, 29.09.2023. – У 8. колу Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука 1912“ на свом терену дочекују „Тису“ из Адорјана. Реч је о екипи која негује офанзиван фудбал, те се очекује велика борба за бодове. Меч је на програму у суботу од 15:30 часова.

Када је реч о Подручној лиги Сомбор, у 8. колу фудбалери „Куле“ иду у Кулпин где играју против истоимене екипе, „Русин“ гостује у Бачком Брестовцу екипи „БСК“, док „Липар“ дочекује „ЧСК Пивару“. Сви ови мечеви на програму су у недељу од 15:30 часова. Када је реч о екипи „Црвенке“, они свој меч против екипе „Соко“ у Новој Гајдобри играју у суботу од 15:30 часова.

У рангу ниже, у 7. колу Међуопштинске лиге Сомбор -1.разред обе екипе из кулске општине играју у недељу од 15:30 часова. Сивачки „Полет“ игра у Дероњама против „Омладинца“, док „Младост“ из Крушчића дочекује „ОФК Оџаке“.

У 2. колу рукометне Супер Б лиге рукометаши „Црвенке“ дочекују београдски „Синђелић“. Меч је на програму у суботу од 18 часова. Када је реч о рукометашима „Сивца 69“, они су свој меч одиграли у среду, 27. септембра, када су поражени на гостовању од „Кикинде Гриндекс“ са 33:30.

Са лигашким изазовима стартују и кошаркаши кулског „Хајдука“, који у суботу од 19 часова у првом колу дочекују „Нову Пазову“. Састав „Хајдука“ је знатно подмлађен и претрпео је значајну реконструкцију, те остаје да се види како ће проћи лигашка премијера у суботу.

Куглаши „Хајдука“ у 4. колу Прве лиге Србије група Војводина у недељу од 16 часова дочекују „Апатин“. Кулски куглаши још увек нису остварили победу у досадашњем делу првенства, те је ово прилика да освоје прве бодовепротив екипе која је, као и они, на зачељу табеле.

Извор: Qmedia

Претходни чланакСтруја од 1. новембра скупља за 8 одсто, новим мерама Владе рачун мањи и за 40%
Следећаи чланакОбјављене нове цене горива

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here