Бесплатни целодневни излети за родитеље и децу из општине Кула: Пријаве до 9. октобра

Фото: pixabay

КУЛА, 03.10.2023. – Општина Кула организује јединствен догађај замишљен као бесплатан целодневни излет за породицу (родитеље и децу) уз сјајан програм – обилазак Царске баре, вожња речним бродом, заједнички ручак у ресторану, заједничке игре и такмичења деце и родитеља уз аниматоре и обилазак Каштела Ечка у повратку за Кулу.

Активност се спроводи у оквиру пројекта Општине Кула за финансирање мера популационе политике подршке деци и породици, а који финансира Министарство за бригу о породици и демографију. Циљ активности је развој позитивних породичних искустава и развој односа игре и сарадње родитеља и деце под слоганом ,,Дан са породицом је дан за памћење“.

Услов за одлазак на излет је добра воља, присуство оба родитеља и детета (деце), изузев самохраних родитеља где је присуство једног родитеља довољно, и благовремена пријава путем СМС-а или позива на број 065/241-24-97 сваког дана од 8 до 12 часова. Број места је ограничен.

Рок за пријаву је 9. октобар. Темини излета су 13. октобар (петак), 15. октобар (недеља) и 20. октобар (петак), а полазак је у 9 часова са паркинга код нове зграде МУП-а (Лењинова улица, преко пута ОШ ,,Иса Бајић“).

Извор: МНРО Плава птица

Претходни чланакДо сада више од 930.000 пријављених за пензионерску картицу
Следећаи чланакДодељени уговори за обнову верских објеката: 18 милиона динара за обнову Реформатске цркве у Сивцу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here