Девети Дани бундеве у суботу у Кули

Фото: ТООК

КУЛА, 05.10.2023. – Девети Дани бундеве одржаће се у суботу 7. октобра у великом парку, у срцу Куле, између 10 и 17 часова. Штандови ће бити оживљени разноликим производима од бундеве и пружиће вам прилику да уживате у њеном богатом укусу и разним кулинарским чаролијама.

Осим тога, у припреми је програм за најмлађе посетиоце. Деца ће имати прилику да учествују у разним активностима као што су радионице, цртање и израда симпатичних бундевица, а у оквиру програма очекује се и мали зооврт, где вас очекују разне домаће животиње, као и многе игре и забава за најмлађе.

У склопу културно-уметничког програма припремљен је дечији карневал који ће одушевити све малишане. Хор ,,Виле“, културно-уметничког друштва ,,Дурмитор“ приредиће незабораван наступ. За љубитеље музике планиран је богат музички програм који ће додатно улепшати ову чаробну манифестацију.

Организатор ,,Дана бундеве“ је удружење ,,Еко Кула“, уз великодушну подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Општине Кула и Туристичке организације општине Кула.

Извор: ТООК

Претходни чланакУ суботу у Сивцу „Дан борилачких вештина“
Следећаи чланакЈош 10 дана за пријаву за прикључке, продужења рока неће бити

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here