Бесплатне радионице за родитеље у општини Кула

Фото: pixabay

КУЛА, 06. 10. 2023. – У оквиру пројекта Општине Кула за финансирање мера популационе политике подршке деци и породици, а који финансира Министарство за бригу о породици и демографију, позивамо вас на бесплатне радионице за родитеље, са циљем развоја родитељских компетенција деце различитих узраста под слоганом ,,Родитељ је бити лако, али треба знати како“.

Родитељство је један од најлепших, али и најодговорнијих задатака које реализујемо током живота. Уколико имате жељу да унапредите своје родитељске вештине, поставите питања и добијете одговоре на све дилеме, али и да чујете нове информације, позивамо вас да се се пријавите на радионице које спроводе стручњаци из области дечијег развоја и неуронаука, како би родитељима приближили све фазе кроз које дете пролази у развоју и припремили родитеље да што боље одговоре на све изазове и свој васпитни стил уреде тако да он подстакне развој детета у што бољем смеру.

Радионице су организоване као 10 сусрета у трајању до сат времена са стручњацима на унапред одређене теме попут: Изазови родитељства у садашњем времену; Улоге у породици, обавезе и границе; Развој личности детета по Ериксону и Маслову и друге теорије; Постављање граница – награде и казне; Развој слободе избора код детета; Екранизација детета или традиционалне игре; Зашто је пубертет период изазова; Како да знам да је дете довољно самостално; Како и када рећи НЕ детету итд.

С обзиром на то да је рад интерактиван и у малим групама, број места је ограничен, па вас молимо да се пријавите на време. Бројеви телефона за пријаве, путем СМС поруке или позива, су 064/282-62-85 и 060/706-17-12. Пријаве се прихватају до почетка радионица, односно до 13. октобра 2023. године.

Извор: Друштво за помоћ МНРО ,,Плава птица“

Претходни чланакOktóber 13-án és 14-én ismét kúlai őszi Virágesztivál
Следећаи чланакУ Сивцу oдржан „Дан борилачких вештина“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here