Субота у знаку општинског дербија у рукомету

Фото: pixabay

КУЛА, 06.10.2023. – У 9. колу Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука“ играју у Бачкој Паланци против екипе „ОФК Бачка“. Меч је на програму у суботу од 15 часова. Екипа из Бачке Паланке је на зачељу табеле, али то никако није разлог за опуштање фудбалера „Хајдука“.

Девето коло Подручне лиге Сомбор носи са собом општински дерби у којем се у недељу од 15 часова састају „Кула“ и „Липар“. У истом термину „Русин“ дочекује „Крила Крајине“, док „Црвенка“ у  суботу од 15 часова дочекује сомборски „ЖАК“.

У рангу ниже, у Међуопштинској лиги Сомбор -1.разред „Полет“ у осмом колу дочекује екипу „Алекса Шантић“, док „Младост“ гостује у Српском Милетићу екипи „Задругара“. Оба меча су на програму у недељу од 15 часова.

У спортској хали у Сивцу одиграће се општински рукометни дерби између „Сивца 69“ и Црвенке“, у оквиру 3. кола Супер Б лиге. Меч је на програму у суботу од 19 часова.

Кошаркаши „Хајдука“ у оквиру Прве регионалне лиге гостују у Апатину, где играју против екипе „Дунав 2014“. Меч је на програму у суботу од 18 часова.

Фото: Qmedia

Претходни чланакСентелекијеви дани 14. октобра у Сивцу
Следећаи чланакЈесењи фестивал цвећа 13. и 14. октобра у Кули

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here