Ingyenes szülőknek szóló workshopok Kúlán

Fotó: pixabay

KÚLA, 2023.10.09. – Kúla Község Önkormányzatának a Családgondozói és Demográfiai Minisztérium által finanszírozott, a gyermekeket és családokat támogató népesedéspolitikai intézkedések finanszírozására irányuló projektje keretében, ingyenes szülőknek szóló workshopokra várnak, a szülői kompetenciák fejlesztése céljából a különböző korú gyerekekre nézve a következő szlogennel: „Szülőnek lenni könnyű”, de tudnia kell, hogyan kell”.

A szülői szerep az egyik legszebb, de egyben legfelelősségteljesebb feladat, amit életünk során végzünk. Ha szeretnéd fejleszteni szülői készségeidet, kérdéseket feltenni és minden dilemmára választ kapni, de új információkat is szeretnél hallani, akkor jelentkezz a gyermekfejlesztés és idegtudomány szakértői által vezetett workshopokra. A program célja, hogy a szülők közelebb kerüljenek a gyermek fejlődésének minden szakaszához, és felkészítsék a szülőket arra, hogy a lehető legjobban reagáljanak minden kihívásra, és úgy alakítsák nevelési stílusukat, hogy az a lehető legjobb irányba ösztönözze a gyermek fejlődését.

A workshopok 10, legfeljebb egy órás találkozóból állnak, szakértők által előre meghatározott témákkal , mint például: A szülői nevelés kihívásai jelen korban; Szerepek a családban, kötelezettségek és határok; Gyermeki személyiségfejlődés Erikson és Maslow és más elméletek szerint; Határok felállítása – jutalmak és büntetések; A választás szabadságának fejlesztése a gyermekben; Gyermek vagy hagyományos játék átvilágítása; Miért kihívásokkal teli időszak a pubertás; Honnan tudhatom, hogy egy gyerek elég önálló; Hogyan és mikor mondjunk NEM-et egy gyereknek stb.

Tekintettel arra, hogy a munka interaktív és kiscsoportos, a helyek száma korlátozott, ezért kérjük, hogy időben jelentkezzenek. Jelentkezni SMS-ben vagy hívással lehet a 064/282-62-85 és a 060/706-17-12 mobilszámokon. A jelentkezéseket a workshopok kezdetéig, azaz 2023. október 13-ig várják.

Forrás: MNRO Plava Ptica

Претходни чланакУ Кули одржана традиционална манифестација ,,Дани бундеве“
Следећаи чланакУ току радови на асфалтирању улица у општини Кула

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here