КП НАШИ – Куртијева опозиција тражи санкције Србији!

Foto: Конзервативни покрет Наши

Конзервативни покрет Наши најоштрије осуђује  срамну акцију опозиционих лидера и партија који су  упутили писмо високом представнику ЕУ, г. Жозепу Борељу, апелујући на увођење санкција сопственој држави.

Писмо које потписују: Зоран Лутовац, Демократска странка, Мирослав Алексић, Народни покрет Србије, Павле Грбовић, Покрет слободних грађана
Здравко Понош, Србија центар – Срце, Драган Ђилас, Странка слободе и правде и Небојша Зеленовић, Заједно,  сматрамо  не само деструктивним, већ и запањујуће непромишљеним с обзиром на потенцијалне последице које би  санкције могле изазвати на социјално-економски живот грађана наше земље.

У тренуцима када се одиграва терор Аљбина Куртија на КиМ и када би јединство требало да буде наша колективна снага, примамо са запрепашћењем предлоге које сматрамо директном штетом за националне интересе и добробит наших грађана.

По ко зна који пут прозападна опозиција у Србији  не пружа никакве алтернативе, решења и предлоге, већ искључиво тражи начине да се додатно закомпликује већ комплексна ситуација око Косова и Метохије.

Апсолутно је неприхватљиво и неморално позивати на санкције против сопствене земље и државног руководства и наравно својих суграђана како би преко дестабилизације државе дошли на власт,  јер изборном вољом грађана очигледно потписници писма не могу да дођу.

КП Наши позива све политичке субјекте, укључујући и оне који су потписали поменуто писмо, да поново размисле о импликацијама које њихови предлози могу имати и да раде на националном јединству у овим тешким временима, а не на пропасти сопствене државе и народа.

Инфо служба
Конзервативни покрет Наши

 

Извор: Конзервативни покрет Наши

Претходни чланакДве златне и једна сребрна медаља за карате клуб Мастер Т&М у Беочину
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here