Више од милион грађана учествује у наградној игри „Узми рачун и победи“

Foto: uzmiracun.rs

СРБИЈА, 25.10.2023. – Број грађана који директно учествују у наградној игри „Узми рачун и победи“ прешао је бројку од једног милиона, саопштено је из Владе Србије. Додају да је у новом циклусу скенирано више од 260 милиона рачуна, као и да сви скенирани рачуни из првог круга равноправно конкуришу за награде и у другом кругу, а то је десет станова у Београду. Право учешћа у наградној игри имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији. У игри могу да учествују само исправни фискални рачуни који садрже кју-ар код и издати су на територији Републике Србије у складу са Законом о фискализацији, без обзира на датум издавања.

У оквиру овогодишњег издања наградне игре, преостала су још три извлачења, у којима срећне добитнике очекује још шест станова у Београду. Извлачења се емитују суботом у 18 часова, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Апликација Узми рачун и победи, коју су развили Пореска управа и Министарство финансија, потпуно је бесплатна за коришћење и може се лако преузети преко мобилног телефона. Од другог круга додатно је унапређен скенер рачуна, па је тако учешће у наградној игри додатно олакшано.

Извор: РТС

Претходни чланакElindult a Találj meg! rendszer
Следећаи чланакMegépült az első többfunkciós játszótér Kúla központjában

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here