БУЛАТОВИЋ: Ђилас је господар лажи и насиља, по његовом наговору лагали да сам добио 350.000€, а Андреја Вучића никад нисам видео

Foto: kurir.rs

Самостални народни посланик Дејан Булатовић поручио је лидеру ССП Драгану Ђиласу да „лаж никада није победила истину, па неће ни сада“. Булатовић је реаговао на излагање Александра Ћуте Јовановића, који је у Скупштини изјавио да је „Булатовић добио 350.000 евра“. Народни посланик категорички то негира.

„Након јучерашње лажи коју је у току скупштинског заседања пласирао Александар Јовановић Ћута, а по наговору Драгана Ђиласа, да сам добио 350.000 евра на име својих политичких ставова, апсолутни господар лажи и насиља, исти тај Драган Ђилас данас је, бескрупулозан и беспризоран какав јесте, отишао корак даље па је на телевизији чију уређивачку политику апсолутно контролише, тако се прича, изјавио како сам наведених 350.000 евра добио од Андреја Вучића, а онда као осведочена кукавица побегао од одговорности за изговорену реч уз констатацију „тако се прича“. Драгане Ђилас, са мном не можеш да манипулишеш. Ја никада нисам био нити ћу бити твој послушник. Ја нисам Ћута, ни Борко, ни Мариника. Дакле, узалуд ти труд, јер си ми само дао подстрек да од сада говорим гласније и више. Лаж никада није победила истину, па неће ни сада“, наводи посланик Дејан Булатовић.

„Истине ради, нагласићу да Андреја Вучића, брата председника Србије Александра Вучића никада нисам упознао, нити сам од њега било шта добио а понајмање огромну своту новца која се помиње. Али, свако полази од себе, па зато и не чуди то што је насилник и манипулатор Драган Ђилас изнео лаж да сам примио паре, а верујем да је то само прва у низу, јер је Ђилас научио да лажи ниже као бисере. С обзиром да је он осведочени трговац, верује да су сви као он. Лажима, насиљем, проневерама и манипулацијама се ти служиш, то су твоје валуте, на које ја нисам хтео да пристанем па сам часно иступио из муља у који си претворио странку коју си на превару добио од мене, будући да на своје име ниси био у стању да прикупиш потписе за оснивање странке. Твоје политичко време је истекло, Драгане Ђилас“, нагласио је Булатовић.

„Ни тужба коју је поднео против мене, а ни ове лажи које износи о мени, не могу да сакрију политичку беспомоћност Драгана Ђиласа. Ниво сујете и манипулације које тај човек испољава увелико превазилази норму за свакодневне политичке обрачуне. Свакако, то што је слагао, на суду ће морати да објасни, а додатно је упечатљива чињеница да је 10 месеци ћутао на све оптужбе које сам изнео о њему и да наставља да ћути о свему томе. Толико времена је потребно да се смисли лаж о 350.000 евра коју пласирају његове слуге и посилни. Но, дубоко сам убеђен да ће овај окршај јасно да разобличи Драгана Ђиласа и као никада пре покаже његово истинско ружно лице, које Србија нити заслужује нити жели више да гледа. До победе“, закључио је Булатовић.

Извор: kurir.rs

Претходни чланакУ току припрема буџета, наставак улагања у капиталне пројекте приоритет
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here