Тежак задатак пред „Хајдуком“, лавовски дуели за „Црвенку“ и „Сивац 69“

Фото: pixabay

КУЛА, 27.10.2023. – У 12. колу Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука 1912“ дочекују на свом терену „Железничар“ из Инђије. Меч је на програму у суботу од 13.30 часова. Реч је о екипи која је у врху табеле, те је јасно да „Хајдук“ мора да пружи максимално добру игру против фаворита на папиру.

Када је реч о Подручној лиги Сомбор, „Кула“ у Бачкој Паланци где игра против „Крила Крајине“, док „Црвенка“ дочекује „Борац 46“ из Обровца. Оба меча су на програму у суботу од 13.30 часова. У недељу од 13.30 часова „Липар“ дочекује „Будућност“ из Гложана, док „Русин“ игра у Младенову против екипе „Будућности“.

У рангу ниже, у Међуопштинској лиги Сомбор – 1.разред сивачки „Полет“ у суботу од 13.30 часова игра против „Кордуна“ у Кљајићеву, док је „Младост“ из Крушчића слободна.

Из света рукомета вест да рукометаши „Црвенке“ у 6. колу Супер Б лиге гостују београдским „Лавовима“. Меч је на програму у суботу од 19.30 часова. Када је реч о екипи „Сивац 69“, они играју у Бачкој Паланци против „Лавова“, а овај меч на програму је у недељу од 17.30 часова.

Одбојкаши „Хајдука“ у трећем колу Прве војвођанске лиге Исток играју у Турији против „Младости“. Меч је на програму у недељу од 19 часова. Када је о одбојкашицама „Хајдука“ реч, оне свој меч 3. кола Прве војвођанске лиге Север играју у недељу од 10.45 часова, када гостују екипи „Суботице“.

Куглаши „Хајдука“ у 7. колу Прве лиге Србије група Војводина иду у Ковачицу, где играју против екипе „Славиа“. Меч је на програму у недељу од 15 часова.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОд 3. до 5. новембра 49. Међуградска изложба ситних животиња
Следећаи чланакВеликодушна донација у виду хемије и хране корисницима ,,Плаве птице“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here