Фонд ПИО и АД ,,Србија воз“ потписали споразум о сарадњи

Фото: ПИО Фонд

СРБИЈА, 30.10.2023. – У дирекцији Републичког фонда ПИО у Београду, 27. октобра је потписан споразум о сарадњи између Фонда ПИО и Акционарског друштва за железнички превоз путника ,,Србија воз“. Споразум су потписали директор Фода Реља Огњеновић и в. д. генералног директора ,,Србија воза“ Иван Булајић.

Потписивањем овог споразумева корисници Пензионерске картице моћи ће да остваре 30 одсто попуста приликом коришћења услуга ,,Србија воза“:

,,Ово је за нас велики дан јер смо овим споразумом дали озбиљно повољније услове за велики сегмент наших путника, онима о којима водимо рачуна, а то су пензионери. Овај попуст од 30 одсто, који ће пензионери моћи да искористе кроз свој програм Пензионерске картице, представља шансу за њих, да своје дане проведу у обиласку наше земље и уживају у нашим возовима и услугама које пружамо“, рекао је в. д. генералног директора ,,Србија воза“.

Директор Фонда ПИО Реља Огњеновић је изразио захвалност директору ,,Србија воза“ који је препознао значај Пензионерске картице и обезбедио велики попуст за кориснике.

,,Ово је само још један од  доказа како држава брине о пензионерима, поред константног повећања пензија које се сада дешава већ два пута годишње и помоћи коју ћемо исплатити крајем новембра, од 20.000 динара“, изјавио је директор Фонда.

Он је истакао да се за Пензионерску картицу до сада пријавило милион пензионера и позвао оне који се још нису пријавили да то учине, јер предстоји још попуста и изненађења.

Свим корисницима Пензионерске картице потписани споразум омогућиће попуст од 30 одсто за куповину појединачних возних карата на благајнама и картоматима ,,Србија воза“, попуст од 35% за куповину појединачних возних карата путем интернета, као и могућност куповине општих претплатних карата на благајнама ,,Србија воза“, без поседовања СРБ ПЛУС легитимације.

Извор: Пио Фонд

Претходни чланакПријаве за 39. Фестивал акустичарске музике ,,Фамус“ до 5. новембра
Следећаи чланакОдржано Првенство Војводине у кик боксу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here