Отворена експозитура Банке Поштанска штедионица у Кули

Фото: Qmedia

КУЛА, 02.11.2023. – Банка Поштанска штедионица свечано је отворила експозитуру у Кули. Након пригодног музичког програма у оквиру којег је наступила музичка група „Гарави сокак“, симболичним пресецањем врпце објекат су отворили председник општине Кула, Дамјан Миљанић и директорка филијале Суботица Банке Поштанска штедионица, Исидора Ђаковић. Председник општине Кула, Дамјан Миљанић,истакао је да сваки привредни субјекат носи са собом велику важност, али да отварање експозитуре једне реномиране банке каква је Банка Поштанска штедионица јесте догађај који има посебан значај за општину Кула и све њене грађане:

,,Сваки привредни субјекат је битан за општину Кула, а када је реч о Банци Поштанској штедионици, државној и успешној банци са традицијом, то има посебан значај. Ово је други објекат у нашој општини. Један већ постоји у Сивцу и за нас је значајно што се отвара и у Кули. Поштанска штедионица је државна банка и партнер је у многим пројектима и уверен сам да ће то  тако и остати и драго ми је да једна овако добра и успешна банка отвара још један објекат у нашој општини. Задовољство ми је што присуствујем данас овде, овом чину почетка рада, и уверен сам да ће се она и даље ширити и да ће ширити своју мрежу како на територији наше општине, тако и на територији наше државе“.

Директорка филијале Суботица Банке Поштанска штедионица, Исидора Ђаковић, рекла је да је експозитура у Кули педесета која је отворена у Војводини и да је њено велико задовољство што може да каже да је сарадња са извршним властима и грађанима у општини Кула на највећем могућем нивоу и пример добре праксе:

,,На наше велико задовољство, данас смо отворили експозитуру у Кули, поред Самосталног шалтера Сивац, због велике иницијативе грађана и локалне самоуправе и сада ћемо бити много ближи становништву. Имамо јако добру сарадњу са општином, односно са грађанима општине и уверена сам да ћемо овде јако добро пословати, као и у Самосталном шалтеру Сивац. Иначе, ово је 50. експозитура Банке Поштанске штедионице у Војводини, а ви као општина имате две и то показује колико ми имамо добру сарадњу“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОпштина Кула: Увид у бирачки списак до 1. децембра
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here