„Хајдук“ у Новим Бановцима, „Сивац 69“ игра за Ђину Зејак

Фото: pixabay

КУЛА, 03.11.2023. – У 13. колу Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука 1912“ играју у Новим Бановцима против екипе „Омладинца“. Меч је на програму у недељу од 11 часова. За фудбалере „Хајдука“ ова утакмица носи веома велику важност, те се против веома неугодног домаћина очекује борбена партија.

Када је о Подручној лиги Сомбор реч, у 13. колу „Русин“ дочекује сомборски „ЖАК“, „Кула“ је домаћин екипи „Соко“ из Нове Гајдобре, док „Липар“ гостује у Кулпину истоименој екипи. Сви наведени мечеви на програму су у недељу од 13 часова. Када је реч о екипи „Црвенке“, они иду у Челарево где играју против „ЧСК Пиваре“. Овај меч је на програму у суботу од 13 часова.

У рангу ниже, у Међуопштинској лиги Сомбор -1.разред, „Полет“ дочекује „Раднички“ из Сомбора, док „Младост“ дочекује „Омладинац“ из Дероња. Оба меча су на програму у недељу од 13 часова.

Из света рукомета вест да су у 7. колу Супер Б лиге обе екипе из кулске општине домаћини, те тако „Црвенка“ дочекује „Лавове“ из Бачке Паланке, док „Сивац 69“ дочекује суботички „Спартак“. Оба меча су на програму у суботу од 18 часова. Важно је напоменути и то да утакмица у Сивцу има хуманитарни карактер, те ће сав приход од продатих улазница бити уплаћен у сврху трошкова лечења Ђине Зејак. Такође, на улазу у халу биће постављена кутија за прикупљање добровољних прилога.

Кошаркаши „Хајдука“  свој меч 6. кола Прве регионалне лиге играју у Новом Саду против екипе „I came to play“. Меч је на програму у суботу од 15 часова.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакПензионери из Сивца преузели своје Пензионерске картице

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here