Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 03.11.2023. – Данас у Кули повремена киша са умереним до јаким ветром. Максимална дневна температура 17 степени, влажност ваздуха 68 процената, ваздушни притисак 989 милибара, а дува југоисточни ветар брзином од 10 метара у секунди.

У суботу у Кули облачно време. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 16 степени, влажност ваздуха 72 процента, ваздушни притисак 1000 милибара, а дуваће западни ветар брзином од 5 метара у секунди.

У недељу у Кули умерено облачно са повременим падавинама током дана. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 18 степени, влажност ваздуха 76 процената, ваздушни притисак 992 милибара, а дуваће југозападни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 3. новембар

Биометеоролошке прилике утицаће неповољно на хронично оболеле, а најизраженије тегобе могу осетити срчани болесници и астматичари. Метеоропате могу осетити нервозу, главобољу и болове у костима. Препоручује се адекватно одевање и смањена физичка активност. Учесницима у саобраћају се саветује повећан опрез.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОтворена експозитура Банке Поштанска штедионица у Кули
Следећаи чланак„Хајдук“ у Новим Бановцима, „Сивац 69“ игра за Ђину Зејак

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here