БРУKА И СРАМОТА! Активиста „Србије против насиља“ вербално напао и претио активисткињама СНС

Foto Srbija Danas/S.Džambić

Општински одбор Српске напредне странке Вождовац најоштрије је осудио вербални напад и насилничко понашање активисте покрета Зелено леви фронт и коалиције „Србија против насиља“, који је вечерас вулгарно и простачки насрнуо на активисткиње Општинског одбора СНС Вождовац, које су на штанду странке разговарале са грађанима у насељу Степа Степановић.

Насилник је на жене викао уносећи им се у лице и претио „да ће да га запамте, да ће их јурити по бирачким местима и да се он не плаши ничега, јер је привођен 42 пута“, саопштио је Општински одбор СНС Вождовац.

– Очигледно је да су се криминалци и насилници, који свој криминални досије истичу као референцу, у великом броју нашли на Ђиласовој листи ‘против насиља’, јер ту је њихово природно окружење. Kоме ће се приклонити него ли Драгану Ђиласу, који је тукао своју жену и таста и Драгану Бјелогрлићу који насилнички удара своје колеге – каже се у саопштењу.

– И сви реагују по рецепту свог ментора Ђиласа, насрћу на жене и нејаке старије особе, а када им неко њиховог габарита стане на црту и само изнесе чињенице да су насилници и лопови, они плачу, као и њихов шеф Ђилас од гласне музике са разгласа – наводи ОО СНС Вождовца. Општински одбор СНС Вождовац у саопштењу поручује „Ђиласовим насилницима“ да су у Србији коју води Александар Вучић, жене, деца и стари светиња и да ће сваки напад, вербални или физички бити пријављен надлежним институцијама, а изгредници најстрожије кажњени.

Kако је истакнуто, у Србији, у којој 70 одсто грађана отворено подржава политику Александра Вучића, нико не сме да се осећа небезбедно и угрожено зато што мисли и гласа или зато што подржава неку политичку опцију.

– Ова изборна кампања почела је гнусним нападом на мајку председника Александра Вучића, а наставља се нападима на све жене и мајке које не мисле исто што и насилници маскирани иза транспарента ‘Србија против насиља“ -каже се у саопштењу.

– Ми то нећемо дозволити, а грађане Србије позивамо да на насиље одговоре, као и до сада, на изборима 17. децембра и да насилницима покажемо да им је место тамо где су вољом грађана већ 12 година, у мишјој рупи – закључује се у саопштењу ОО СНС Вождовац, које преноси Служба за информисање СНС Градског одбора Београд.

Извор: Србија данас

Претходни чланакВелика Британија: Рецесија, незауздана инфлација и штрајкови
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here