Нови рецепт за фотељу: Бурек пун ко професоров CV (ВИДЕО)

Овога пута изнет је „паметан“ предлог Ђиласовог кандидата за градоначелника Београда Владимира Обрадовића

Након што се на мрежама појавила песма која је верно приказала понашање вођа бившег режима које и даље жуде да се врате у фотеље из којих су тако слатко крали и богатили се, сада се појавила још једна, која ће, не сумњамо, заболети представнике НАТО опозиције.

Овога пута у песми је изнет „паметан“ предлог Ђиласовог кандидата за градоначелника Београда Владимира Обрадовића.

Наиме, кандидат коалиције „Србија против насиља “ жели да нахрани Београђане, несебично, као своју породицу…

Нови рецепт за власт

Пошто је недавно на седници Скупштине рекао како своју петочлану породицу храни буреком и јогуртом, можда је план да, уколико би дошао на место првог човека престонице, исти „план исхране“ преписао и суграђанима.

– Ја имам троје деце и кад за нашу петочлану породицу купим бурек и јогурт, то кошта 1.000 динара. Ако бисмо ми јели бурек три пута дневно, то би било 3.000 динара – рекао је Обрадовић и истакао како је то луксуз који просечна породица не може да приушти.

Kолико је ова изјава бесмислена потврдио је и француски хуманитарац Арно Гујон,написавши на друштвеној мрежи „X“ следеће речи:

-Оно што је бурек + јогурт у Србији (200 динара), то је сендвич + колачић у Францсукој (10€). Kад би једна петочлана француска породица јела то за сваки оброк, коштало би је 4500€ месечно! Што је дупло више од просечне плате. Зато Французи не једу у пекарама, већ кувају и једу на кашику. Баш као и Срби. Ем је здравије, ем је јефтиније…

У најновијој песми која је објављена износи се нови „рецепт за власт“ преписан од поменутог Обрадовића и његовог ментора Драгана Ђиласа.

„Поштовани Београђани,
Спремамо за вас нови рецепт за бурек, нови рецепт за власт.
Унутра нема ништа, ал обећавамо све, Ђики и Мики смислили нове укусе
Kечап и нутела, џем и мортадела, лук са пуно крема, предизборна шема.
И слатко и слано, све је помешано, кисело и љуто, зелено и жуто…
Хеј, професоре, теби и бурек празан је, питамо се ко си ти, празан ти је и ЦВ!“

Све помешано, посебно зелено и жуто, јасно указује на изборну листу срамног назива „Србија против насиља“, у којој је, како наш народ каже, скупљено „С коца и конопца“…

Дражи му празан CV него рад за Владу
CV

који се помиње у песми алудира на његов сраман покушај да сакрије чињеницу да је радио за Владу Србије, па је одлучио да у званичној биографији то сакрије!

Он се недавно нашао на мети критика на друштвеним мрежама због своје биографије у којој није наведено да је током 2018. године радио као саветник проруског министра Ненада Поповића у Влади Србије.

Ова чињеница је изазвала велику пажњу јавности, а посебно је била спорна јер је Обрадовић део опозиционе коалиције коју у суштини предводи Драган Ђилас.

Уз то, професор Обрадовић који ради на Факултету организационих наука (случајно, још једна државна установа), и даље је на државним јаслама јер је ангажован и у Националној академији за јавну управу где је само ове године узео 379.478 динара!

 

 

Претходни чланакУ ШОМО у Кули одржана трибина на тему ,,Општина по мери родитеља – шта да радимо са децом“
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here