ЂИЛАСОВИ НАСИЛНИЦИ И ЛАЖОВИ

Foto: SNS GO Novi Sad

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду најоштрије осуђује неистине које Јанко Веселиновић износи у јавности и служи се лажима како би оправдао своје насилничко понашане. Ђиласове психопате, силеџије и лажови и овај пут су показали да им насиље и лагање није страно. Милош Егић је вређан, пљувам и нападнут током учествовања у страначким активностима, а напад је пријавио полицији. Све чешћи физички и вербални напади на чланове наше странке, због слободног изражавања политичких уверења, не само да поткопавају принципе демократије већ стварају атмосферу страха и застрашивања.

Градски одбор српске напредне странке у Новом Саду шокиран је због лажи и напада Ђиласових силеџија, на чланове Српске напредне странке. Српска напредна странка ће наставити борбу за слободну и пристојну Србију, а политичким противницима поручујемо да нас никада неће уплашити, већ само учврстити да истрајемо у нашој борби за бољу будућност нашег града и наше државе.

Извор: СНС Градски одбор Нови Сад

Претходни чланакОни желе Србију без насиља, а сваки дан ТЕРОРИШУ народ на улицама и преко медија! Нормална Србија мора стати на крај насилницима и лажовима
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here