„Хајдук“ затвара сезону у Старој Пазови, „Црвенка“ дочекује „Врбас Петрол“

Фото: pixabay

КУЛА, 17.11.2023. – У последњем, 15. колу, јесењег дела Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука 1912“ иду у госте екипи „Јединства“ у Стару Пазову. Меч је на програму у суботу од 13 часова. Екипа „Јединства“ је у доњем делу табеле, те имају ништа мањи императив од „белих“ када је победа у питању.

Последње коло јесењег дела првенства је у Подручној лиги Сомбор, а у недељу од 13 часова „Кула“ дочекује „Будућност“ из Младенова, „Црвенка“ игра у Парагама против „Будућности“, а „Липар“ дочекује „Раднички 1918“ из Раткова. Када је о екипи „Русина“ реч, они у суботу од 13 часова играју у Челареву против „ЧСК Пиваре“.

У 9. колу рукометне Супер Б Лиге „Црвенка“ дочекује „Врбас Петрол“, док „Сивац 69“ дочекује „Колубару“. Оба меча су на програму у недељу од 18 часова. Мечеви ће бити директно преношени на YouTube каналу „Заједница клубова Супер Б рукометне лиге Србије“.

Када је о кошаркашима „Хајдука“ реч, они свој меч 9. кола Прве регионалне лиге играју у понедељак са почетком у 19 часова, а противник је екипа „Врбаса“. Из кошаркашког клуба „Хајдук“ позивају све навијаче да дођу у халу и да им пруже подршку у борби за бодове.

Одбојкаши „Хајдука“ у 6. колу Прве војвођанске лиге Исток дочекују „Спартак 2“. Меч је на програму у среду у 21 час. Када је о одбојкашицама „Хајдука“ реч, оне у 6. колу Прве војвођанске лиге Север у суботу од 15:15 часова дочекују „Апатин“.

Куглаши „Хајдука“ у 9. колу Прве лиге Србије група Војводина играју у Голубинцима против „Железничара“. Меч је на програму у суботу од 11 часова.

Извор: Qmedia

Претходни чланакТрећи Фестивал ,,Публикум“ од 22. до 26. новембра у Кули
Следећаи чланакОтворена изложба ,,Светлост црно – беле фотографије“ аутора Жељка Воринског

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here