НАТО опозиција – НАТО прелетачи: Ђиласовци мењају странке чешће од чарапа, али се по једном препознају – увек раде поротив Србије

Foto: 24sedam.rs

Цела опозиција има смо један исти задатак, да раде против Србије

Данима уназад ђиласовска НАТО опозиција нас „бомбардује“ путем Шолакових медија тврдњама како су они екипа честитих и доследних људи.

Међутим, ако само летимично погледамо на списак имена на њиховој листи за предстојеће изборе, схватићемо и колико су честити и колико су доследни.

Од чак првих 80 имена на листи, 20 њих је мењало више од једне странке, а ту је и неколцина која је мењала више од три странке.

Kада погледамо, одмах другог на листи Мирослава Алексића, питамо се о каквој доследности он причају.

Алексић је почео уз Млађана ДИникића у Г17+, а онда се осамосталио, па продао странку Вуку Јеремићу, да би на крају покушао да исту странку отме од Јеремића.

На крају је ипак изашао из Народне странке, и основао покрет.

Од кога је добио паре за све то што је урадио, не треба ни сумњати, пошто сви знамо колико се Драган Ђилас и Вук Јеремић мрзе без обзира што сарађују када им НАТО газде нареде.

И сам Драган Ђилас је био члан Демократске странке, па је купио Зелене и одмах им променио име.

За Маринику Тепић и не знамо да кажемо колико је ту странака било, иако се званично помињу три.

Ту су још Борко Стефановић, Здравко Понош, Душан Никезић, Милош Парандиловић, Борислав Новаковић и Јанко Веселиновић.

Оно што је заједничко за све ове прелетаче који мењају странке чешће од чарапа, јесте чињеница да су сви потекли из Демократске странке која је, док је била на власти, затворила скоро све фабрике, без посла оставила пола милиона радника, прогласила независност Kосова.Иако су променили дресове и отишли у нове, ђиласовске сателитксе странке, ови Ђиласови прелетачи и даље остају доследни политици ДС.

У прилог тој чињении говори податак да су сви они и данас за признање независности Kосова, тврде да је у Сребреници био геноцид и хоће да уведу санкције Русији.

Ђилас и демократе, странке мењају као ципеле, али увек се препознају по једном – увек раде против Србије.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакРаскринкан лажни пољопривредник: Kо је Милета Сланкаменац, коловођа протеста?
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here