Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 17.11.2023. – Данас у Кули киша. Максимална дневна температура 10 степени, влажност ваздуха 96 процената, ваздушни притисак 1011 милибара, а дува југозападни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У суботу у Кули делимично облачно са јаким ветром. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 8 степени, влажност ваздуха 71 проценат, ваздушни притисак 1013 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 12 метара у секунди.

У недељу у Кули углавном облачно. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 7 степени, влажност ваздуха 77 процената, ваздушни притисак 1023 милибара, а дуваће западни ветар брзином од 4 метра у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 17. новембар

Релативно неповољне биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих. Опрез се саветује астматичарима, као и срчаним и психичким болесницима. Реуматски болови и несаница су очекивани као метеоропатске реакције. Учесницима у саобраћају се препоручује појачана концентрација.

Извор: Qmedia

Претходни чланакНАТО опозиција – НАТО прелетачи: Ђиласовци мењају странке чешће од чарапа, али се по једном препознају – увек раде поротив Србије
Следећаи чланак39. ,,Фамус“ 25. новембра у Сивцу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here