Ђиласови јунаци опет туку жене!

Фото: 24sedam.rs

Напад је одмах пријављен полицији, а два тима Интервентне јединице и патрола са Новог Београда су одмах дошли на лице места

Активисткиња Српске напредне странке јуче је претрпела физички напад од стране присталице Драгана Ђиласа.

Активисткиња СНС делила је пропагандни материјал на Новом Београду.

Она је то радила у оквиру предизборне кампање за изборе који су на програму у децембру.

Пропагандни материјал делила је у реону Булевара Михаила Пупина. Све је било исто као и сваки пут до сада када је делила материјал, а како прича извор, док није дошла до зграде која носи број 5.

Тодор кренуо пиштољем на девојку!
Kренула је да дели материјал, а онда је из једног стана изашао мушкарац који је у руци имао пиштољ и кренуо да прети и физички је напао.

Напад је одмах пријавила полицији, а два тима Интервентне јединице и патрола са Новог Београда су одмах дошли на лице места и у стану су затекли Тодора Зеленовића (42), док оружје није пронађено.

Ово је ко зна који напад на активисте Српске напредне странке до сада. Ђиласови јунаци изгледа слепо следе понашања свог газде и лидера.

Изгледа да су његов физички напад на таста, пребијање животиња,малтретирање бивше супруге, али и дружење са криминалцима утицали и на понашање његових бирача и присталица.

Подсетимо, Ђиласова НАТО опозиција већ месецима води кампању у којој своје политичке противнике називају насилницима и силеџијама. За то време јуришници Драгана Ђиласа широм Србије нападају како активисте Српске напредне странке, тако и грађане који се не слажу с њима.

Пример тога је напад на Славицу Ивановић и Зорицу Славковић, активисткиње Српске напредне странке из МО СНС Милева Марић Ајнштајн са Новог Београда, који се догодио прошле седмице.

На ове две жене, од којих једна има 55, а друга 73 године, је насрнуо Ђиласов следбеник који их је вређао, омаловажавао, пратио, насртао на њих и претио Н1 телевизијом.

Али то није све када је реч о нападима Ђиласоваца на активисткиње СНС у новембру.

Почетком месеца су две жене, активисткиње Српске напредне странке са Вождовца вербално и физички нападнуте.

Насилник из покрета Зелено леви фронт и коалиције „Србија против насиља“ је на жене викао уносећи им се у лице и претио „да ће да га запамте, да ће их јурити по бирачким местима и да се он не плаши ничега, јер је привођен 42 пута.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакИрена Вујовић за Војводину уживо: Kапитална улагања у животну средину у Војводини, највећа до сад (ВИДЕО)
Следећаи чланакДСРИ Кула: сребро и три бронзе на Првенству Војводине у стрељаштву

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here