Горан Весић и Дејан Томашевић боравили у посети Кули и Сивцу

Фото: Qmedia

КУЛА, СИВАЦ, 22.11.2023. – Члан Председништва Српске напредне странке, Горан Весић и кандидат за народног посланика са листе „Александар Вучић-Србија не сме да стане“, Дејан Томашевић, посетили су Кулу, где су том приликом били гости Месног удружења пензионера Кула. Госте су дочекали председник општине Кула, Дамјан Миљанић и председник Месног удружења пензионера Кула, Милош Ракочевић. Окупљенима се најпре обратио здравичар Божидар Бошко Миљанић, који је гостима и свим званицама пригодном здравицом пожелео добро здравље и срећу. Члан Председништва Српске напредне странке, Горан Весић, рекао је да су пензионери дали највећи допринос економској стабилизацији Србије и да они најбоље разумеју шта је држава и како она функционише, те да они воле своју државу и увек су спремни да јој помогну:

„Пензионери, наши најстарији суграђани, дали су највећи допринос економској стабилизацији Србије и они разумеју шта је држава. Зато се данас трудимо, председник Александар Вучић и наша Влада, да њихове пензије расту константно из године у годину и 2027. године просечна пензија у Србији износиће 650 еура, док је 2013. године износила 209 еура. На тај начин се Србија одужује својим пензионерима, онима који су градили своју земљу и ми имамо обавезу према њима да им обезбедимо старост која је достојна и да уживају у плодовима свога рада и зато гласајте 17. децембра за листу „Александар Вучић-Србија не сме да стане“, јер је то глас за веће пензије и за наставак развоја Србије, а такође је и глас да унуци наших пензионера живе нормално и пристојно у својој земљи“.

Фото: Qmedia

Кандидат за народног посланика са листе „Александар Вучић-Србија не сме да стане“, Дејан Томашевић, истакао је да је веома срећан што је дошао у посету општини Кула како би поздравио пензионере који су дивни људи привржени јачању Србије и како би се уверио у чињеницу да је општина Кула локална самоуправа која из године у годину све више јача на свим пољима:

„Јако сам срећан што сам по други пут за кратко време у посети општини Кула и сведочим једном, заиста, енормном развоју и општине Кула и Западнобачког округа у целини. Захваљујући дивним људима попут Горана, а пре свега највише захваљујући Александру Вучићу, Србија се развија у свим правцима и областима. Такође, желео сам и да поздравим пензионере овде у Кули који су свесни шта значи држава и да им се захвалим на љубави и патриотизму који јој пружају. Моји родитељи су пензионери и ја знам кроз какав један тежак период су прошли, али сведочим речима моје мајке која је пресрећна што имамо Александра Вучића за председника и да је она сада у најсрећнијем добу, јер захваљујући, пре свега, економском развоју наше државе и пензије су веће, тако да она, хвала Богу, има доста унучића и може да допринесе њиховом срећнијем детињству и одрастању“.

Након посете пензионерима у Кули, Горан Весић је боравио у посети породици Голубовић у Сивцу, где је присуствовао обележавању Аранђеловдана. Весић се домаћинима захвалио на позиву да заједно прославе заштитника њихове породице. Овом приликом, такође, истакао је да је снага Србије њен народ који воли своју земљу и који чува своју веру, културу и традицију.

Фото: Qmedia

Извор: Qmedia

Претходни чланакСурова реалност тајкунске опозиције: Они су директни експоненти политике Драгана Ђиласа (ФОТО)
Следећаи чланакСада је све много јасније: Потврђено да „Србија против насиља“ стоји иза штрајка у Пошти!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here