Глас за мене је глас за Ђиласа! Милош Француз показао право лице: Цела опозиција мора да сарађује!

Фото: Antonio Ahel/ATA Images

Јовановић је отворено постао тајкунско чедо те је приглио политику ССП и њене потпредседнице Маринике Тепић

Председник Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) и лидер коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је да је „сарадња целе опозиције након избора једини начин да дође до смене актуелне власти“.

– Ако нема заједништва опозиције након избора неће бити смене. Питање је да ли хоћемо или нећемо да мењамо режим Александра Вучића. Ја кажем хоћемо и морамо. Да ли постоји начин за то? Један једини, а то је да цела опозиција сарађује. Ја нећу имати 51 одсто, нити ће било ко – рекао је Јовановић.

Јовановић је такође потврдио да глас за њега значи глас за увођење санкција Русији и проглашавање Срба за геноцидан народ, будући да су то ставови Ђиласове коалиције.

Подсетимо, лажни патриота Милош Јовановић, познатији и као Милош Француз будући да поседује француско држављанство, постао је предводник кампање за пронато и проукрајински блок.

Јовановић је отворено постао тајкунско чедо те је приглио политику ССП и њене потпредседнице Маринике Тепић која гласи да су Срби починили геноцид, увести санкције Русији, учланити се у НАТО, а премијер лажне државе Аљбин Kурти је принципијелан.

Ово и не треба да чуди, када смо видели да је лажни премијер непостојеће државе простро црвени тепих за Јовановића.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза
Следећаи чланакОдбојкаши „Хајдука“ не знају за пораз: преокретом до победе над „Спартаком 2“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here