НАТО опозиција не зна где бије: Понош пљује по амбасадорима, а члан странке му човек који је направио штету Србији као амбасадор!

Фото: 24sedam.rs

Понош је заборавио на чињеницу да је члан његове странке некада био амбасадор, али да се није прославио

НАТО генерал са хрватском путовницом Здравко Понош у једној емисији на тајкунској Нова С напао је председника Србије Александра Вучића због постављања амбасадора.

Он је напао председника Србије „да поставља амбасадоре по принципу да му се склоне са очију“.

Наравно да је Понош заборавио на чињеницу да је члан његове странке био амбасадор који је направио велику штету Србији за време свог мандата.

Наиме, члан председништва Поношеве странке је Душко Лопандић, човек који је 2016. године опозван са места амбасадора Србије у ЕУ.

Он тада није обавестио Министарство спољних послова Србије да се у Бриселу, где је тада био амбасадор, организује изложба где се велича лик и дело Алојзија Степинца, а све у организацији Републике Хрватске.

Мада, сада ни не чуди та чињеница, пошто његов лидер има хрватску путовницу, па можемо рећи да се сличан сличном радује.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакСада је све много јасније: Потврђено да „Србија против насиља“ стоји иза штрајка у Пошти!
Следећаи чланакОвако се они боре „против насиља“: Отац Ђиласовог главног човека у Новом Пазару напао Градску изборну комисију

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here