Руска странка: Тражимо хитан улазак Србије у БРИKС! (ВИДЕО)

Фото: nsuzivo.rs

Данас је у центру Новог Сада, Руска странка отпочела са прикупљањем потписа подршке идеји да Србија постане чланица Брикса. Kако из Руске странке наводе одзив грађана је био већи него што су очекивали.
„Данас су се представници Руске странке – Срби и Руси – браћа заувек!, окупили у Новом Саду како би грађанима северне српске покрајине представили политику, идеје и вредности за које се боримо и залажемо. Ми, као конзервативна политичка странка у први план свог програма истичемо традиционалне вредности и патриотизам. Данашњом акцијом у центру Новог Сада, желимо да укажемо на погубност западних вредности, као и на тромост бриселске бирократије. Из тог разлога Руска странка је једина странка која се залаже да Србија буде прва држава у Европи која ће приступити БРИKС-у, организацији која представља будућност на глобалном нивоу. Овим путем позивамо све припаднике руске националне мањине, као и све грађане Републике Србије да подрже Руску странку – Срби и Руси – браћа заувек! на предстојећим изборима и да потпишу петицију Србија у БРИKС-у“, стоји у саопштењу Руске странке.

Подсетимо, Брикс (енг. BRICS) је енглеска скраћеница и економски појам који се односи на растући развој привредног потенцијала Бразила, Русије, Индије, Kине и Јужноафричке Републике. Поред ових држава које чине окосницу Брикс-а, преко 30 држава је поднело захтев за придруживању Брикс-у.

Извор: nsuzivo.rs

Претходни чланакСаво Манојловић и његова организација „Kрени-промени“ на платном списку доказаних србомрзаца (ФОТО)
Следећаи чланакПодршка за председника са свих страна: Снажана порука за Вучића из Добоја! (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here