Сада је све много јасније: Потврђено да „Србија против насиља“ стоји иза штрајка у Пошти!

Фото: RINA

Чињеница која такође упада у очи јесте да је Стефан Митровић, очигледно након добро одрађеног посла обмањивања јавности како се бори за права радника, и малтретирања грађана Србије којима су рачуни каснили, заслужио унапређење!

Стефан Митровић радник Поште Србије који је предводио окончане протесте поштара, данас је и званично унапређен од стране кандидата за посланика Ђиласове листе “Србија против насиља” Жељка Веселиновића.

Оно што је изнова згрозило јавност, јесте некултурно обраћање Жељка Веселиновића премијерки Ани Брнабић!

Након претњи силовањем у Задрузи, у директном преносу на телевизији Пиник, Ђиласов човек први сарадник Жељко Веселиновић, председник синдиката Слога, данас се на Твитеру поново обрушио на премијерку. Он је објавио да је Стефан Митровић, поштар који је предводио политички протест у Пошти Србије, унапређен у оквиру тог синдиката и упитао премијерку “како ти се чини”?

Чињеница која такође упада у очи јесте да је Стефан Митровић, очигледно након добро одрађеног посла обмањивања јавности како се бори за права радника, и малтретирања грађана Србије којима су рачуни каснили, заслужио унапређење! Да ли сада постоји иједан грађанин који ће веровати у приче како је Стефан Митровић борац за права радника и како се спонтано наметнуо као заштитно лице Шолакових телевизија Н1 и Нова С? Да ли ће и сада говорити да није истина да су протести политички и темпирани пред изборе како би се створио хаос у Србији?

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакГоран Весић и Дејан Томашевић боравили у посети Кули и Сивцу
Следећаи чланакНАТО опозиција не зна где бије: Понош пљује по амбасадорима, а члан странке му човек који је направио штету Србији као амбасадор!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here