Друг Јанко у Зони сумрака: Опозициони прилепак начисто пролупао!

Фото: Youtube / NOVA S

Изгубио додир са реалношћу

Јанко Веселиновић, вођа минорног Покрета за преокрет, у народу познатији као друг Јанко (некадашњи члан Савеза комуниста Југославаји а данас вајни „демократа“), дубоко је загазио у домен „Трећег ока“.

О томе говори његова објава на платформи X (Твитер) који је Веселиновић мртав озбиљан објавио на тој друштвеној мрежи а који је најбоље сведочанство да опозиција губи додир са реалношћу.

Уз овај сулуди пост, друг Јанко је поделио и линк са блога „анђеоски бројеви“, који обилује стварима које спадају у домен Зоне сумрака, много више него у сферу политике.

– Анђеоски број 7 је знак наших анђела чувара да смо на правом животном путу. Број 7 комбинује вредни броја 4 са мистичним и креативним бројем 3. Kао резултат, анђеоски број 7 носи значење које је и практично и мистично – стоји између осталог у пост из ког друг Јанко црпи „космичку енергију“ и предвиђа успех опозиције на изборима.

Да није тужна, ова кратка хорор опозициона прича била би смешна, али она је и више од тога.

Она је симптом потпуног одуства идеја опозиционих политичких актера од којих би грађани могли да имају корист и потпуног расула у опозицији.

 

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакНајважније им је шта мисле Хрвати: Тајкунска Нова С поново удара на Вучића
Следећаи чланакРФ ПИО корисницима пензија исплаћује једнократну помоћ од 20.000 динара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here