Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 24.11.2023. – Данас у Кули умерено облачно са пљусковима. Максимална дневна температура 9 степени, влажност ваздуха 85 процената, ваздушни притисак 1013 милибара, а дува западни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У суботу у Кули делимично облачно. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 5 степени, влажност ваздуха 74 процента, ваздушни притисак 1000 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 9 метара у секунди.

У недељу у Кули делимично облачно. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 4 степена, влажност ваздуха 68 процената, ваздушни притисак 1005 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 6 метара у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 24. новембар

Неповољна биометеоролошка ситуација изазваће појачање тегоба код већине хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује астматичарима и срчаним болесницима. Реуматски болови и поремећаји сна су очекивани као метеоропатске рекције. Учесницима у саобраћају се препоручује опрезност.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОпозиционар Мики Алексић: За време власти Драгана Ђиласа и Демократске странке Србија је доведена до просјачког штапа (ВИДЕО)
Следећаи чланакНовембарске пензије биће исплаћене прво самосталцима, исплата почиње 2. децембр

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here