3. Фестивал ,,Публикум“: Представа ,,Дон Жуан“ одушевила публику, вечерас на репертоару ,,Мрачна комедија“

Фото: Qmedia

КУЛА, 25.10.2023. – Треће фестивалске вечери, у оквиру Фестивала ,,Публикум“ који се трећи пут организује у Кули, одиграна је представа ,,Дон Жуан“, у извођењу Народног позоришта ,,Стерија“ из Вршца, у режији Андреја Цветановског.

И овог фестивалског дана тражила се карта више, а публика је са одушевљењем испратила доживљаје Дон Жуана, Молијеровог јунака који до данас несмањеним интезитетом интригира позоришне ауторе широм света. Представа је од стране кулске публике оцењена са 4,67 и тиме је за сада избила на прво место, остављајући ,,Шта ће бити са свима нама“ и ,,Лажу и Паралажу“ иза себе.

Вечерас, четврте фестивалске вечери, глумци Шабачког позоришта извешће представу ,,Мрачна комедија“ у режији Петра Јовановића, док ће сутра, последњег фестивалског дана, у част награђених ,,Југоарт продукција“ из Београда извести представу ,,Ноћ у кући господина Колака“ у режији Ирфана Менсура.

Извор: Qmedia

Претходни чланакУ мишјој рупи: Политичари опозиције пристају на понижења, само да не наљуте газду Ђиласа, а до јуче га звали издајником!
Следећаи чланакЂиласовци ударили на Новака и песму „Весели се српски роде“: „Ђоковић је екстремни националиста“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here