Ђиласовци прете патријарху: Један од најгласнијих опозиционих промотера срамно ударио на СПЦ (ФОТО)

Фото: Tanjug/Jadranka Ilić

Очигледно су се Ђилас и његови компањони сада усмерили ка жестоким нападима на СПЦ, што потврђује и страшна кампања коју је тајкунска Шолакова Нова С покренула против Српске православне цркве (СПЦ)

Слободан Стојковић, један од најгласнијих промотера тајкунске коалиције окупљене око листе „Србија против насиља“ Драгана Ђиласа, бесрамно је увредио Српску православну цркву и патријарха Порфирија.

– Попе, 17. децембра и ти одлазиш – написао је овај осведочени хејтер уз фотографију поглавара СПЦ

На овај начин јасно је показао који задатак опозиција планира да оствари након избора – рушење институције која по свим истраживањима ужива највеће поверење грађана Србије.

И сад са оваквима „велики“ Срби Милош Јовановић и Бошко Обрадовић могу да сарађују?!.

Иначе, Ђиласовог промотера између осталих поносно прати и подржава лажни генерал са хрватском путовницом, Здравко Понош!

Очигледно су се Ђилас и његови компањони сада усмерили ка жестоким нападима на СПЦ, што потврђује и страшна кампања коју је тајкунска Шолакова Нова С покренула против Српске православне цркве (СПЦ). Ова кампања на твитеру и претње истакнутих Ђиласових јуришника српском патријарху, потврђују да није реч о случајностима, већ да је антисрпска и антиправославна политика део њиховог систематског плана. Сва је прилика да ће се, у сусрет изборима 17. децембра, ти напади наставити и да ће прерасти, ако већ и до сад нису, у праву антисрпску и антицрквену хистерију.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакШта би тек радио када би се докопао власти: Бахати Саво Манојловић, попут шефа Ђиласа, не мари за закон, а ни за екологију! (ФОТО/ВИДЕО)
Следећаи чланакМилош Француз не зна где бије: Јовановићев план за KиМ – копирати Вучића који има резултате! (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here