Ђиласовци ударили на Новака и песму „Весели се српски роде“: „Ђоковић је екстремни националиста“

Фото: Profimedia ATAImages

Павле Грбовић, „пљунуо“ је по српској Дејвис куп репрезентацији

Црногорски новинар и политичар Велибор Зејак, осведочено највећи србомрзац на Балкану, члан Покрета слободних грађана чији је вођа Павле Грбовић, пљунуо је по српској Дејвис куп репрезентацији због лепе родољубиве песме „Весели се српски роде“ уз коју су Новак Ђоковић и остали саиграчи изашли на меч против Велике Британије.

Шта је овде екстремни национализам, вероватно ни њему баш није јасно, али битно да је имао жељу да се медијски експонира и да чак са „саборцима“ нападне српску власт због тога.

Његову објаву поделио је још један од србомрзаца Љубомир Филиповић, који је отишао чак толико далеко да је тражио од људи да баш због тога гласају за Покрет слободних грађана 17. децембра. Дакле, да гласају за ПСГ јер је Ђоковић патриота. Логично, што се каже…

Он се чак похвалио и текстом који се појавио у западној штампи, који је против Србије и Новака Ђоковића, а за који је он био заслужан:

Подсетимо шта се заправо догодило. Док је Новак излазио на терен пред меч са Норијем, још једном је показао због чега је највећи.

У том тренутку, са разласа је пуштена прелепа родољубива и патриотска весела песма „Весели се српски роде“, а Новак се онда прекрстио и изашао на терен.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак3. Фестивал ,,Публикум“: Представа ,,Дон Жуан“ одушевила публику, вечерас на репертоару ,,Мрачна комедија“
Следећаи чланакРуска странка: Захтевамо хитан прекид европских интеграција – СТОП ЕУ (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here