Шта би тек радио када би се докопао власти: Бахати Саво Манојловић, попут шефа Ђиласа, не мари за закон, а ни за екологију! (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Amir Hamzagic/ATAImages

Kао и сваки прави ђиласовски лицемер, на личном примеру је показао оно што смо и сами знали, а то је да једно прича грађанима Србије, а друго спроводи у пракси

Бахатост је друго име за Ђиласа и његову коалицију, као и за све његове играче на опозиционој сцени, било да су формално део његове коалиције или не.

Један од таквих, школских примера бахатих Ђиласоваца, јесте и лажни еколог Саво Манојловић. Kао и сваки прави ђиласовски лицемер, на личном примеру је показао оно што смо и сами знали, а то је да једно прича грађанима Србије, а друго спроводи у пракси , личним примером.

Kолико Саво брине за екологију, али и правни поредак и равнправност свих грађана, најбоље је показао када је дошао да гледа утакмицу у Београдску арену. Бахати Ђиласов еколог Саво је свој аутомобил паркирао на зеленој површини и прекрио таблице. Баш еколошки и у складу са владавином права, нема шта!

То што је Саво овако поступио, паркиравши свој аутомобил, какав иначе многи грађани Србије себи не могу да приуште, најбоље показује његову праву природу, што није ни чудо с обзиром на то да је имао од кога да научи – од најбахатијег газде му Ђиласа. Основано сумњамо да је Саво средства за овај ауто прибавио тиме што га је масно финансирао страни фактор и осведочени српски непријатељи.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакЛутовац предмет исмевања на друштвеним мрежама: Да је кренуо на Титову сахрану… (ФОТО)
Следећаи чланакЂиласовци прете патријарху: Један од најгласнијих опозиционих промотера срамно ударио на СПЦ (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here