Лажне патриоте: Заветница џипом до административне линије по слику за Твитер! Њене јефтине поене платиће Срби KИМ!

Фото: 24sedam.rs

Ђилас се ограничио на ћутање Миличиној глупости, јер зна да ово никоме неће утицати на бираче

Милица Ђурђевић Стаменковски славодобитно је објавила да је у ноћи између петка и суботе илегално, стазом кроз шуму, прешла административну линију између централне Србије и Kосова и отишла до села Речица. У селу нема ничега, па се Милица запљунула и вратила.

За неупућене, административна линија је невидљива и ни од кога није контролисана, тек шумари (и то само преко дана) умеју прецизно да одреде куда се протеже. На Гугл мапи пише да је од административне линије до Речице 260 метара и да се тај пут лаганим ходом прелази за три минута. Три тамо, минут уврх главе за сликање за Твитер, три назад… За то време Kуртијеви полицајци не би их нашли у мраку ни да су били тамо. А нису, него у 25 километара удаљеном Подујеву.

Неком прслук, неком прозор и аркада
Има онај виц о Муји…

„Иде Мујо с Фатом кад наиђу на Рамба. Рамбо нешто почео да загледа Фату и каже Муји:

– Мујо, ја ћу да ти силујем Фату, а ти да се ниси макао преко ове црте коју ћу да повучем, иначе ће свашта да буде.

Повуче тако Рамбо црту на земљи, па се прихвати Фате. И тако ради он радњу, а кад је завршио, окрене се ка Муји, а овај се смеје, заценио се да умре од смеха.

Пита га Рамбо:

– Јеси л’ ти, бре, нормалан?! Ја ти силујем жену, а ти пуцаш од смеха?

А Мујо, све церекајући се, одговара:

– Еее, док сте се ви кресали, ја сам стално прескакао преко оне линије!”

Паметном о Милици Заветници и њеном „комитском упаду на Kосово“ доста.

Али да објаснимо њој и онима који јој аплаудирају.

Ниједном Србину, било да је на Kосову и Метохији или на Новом Зеланду, после овога неће бити боље. На Зеланду ће му због Заветнице пуцати… прслук, на KиМ ће му кад-тад пући прозор. Или аркада. Хоће се рећи да ће цену Миличине глупости, срачунате на стицање политичких поена уочи избора, платити Срби који живе јужно од Kуршумлије и Рашке.

Фали јој другарица Мариника
Административна линија је установљена Резолуцијом УН број 1244, на коју се Србија свако мало позива у настојању да обезбеди што прихватљивији положај Срба који су после 1999. године остали на својим огњиштима. Њено непоштовање, какво је демонстрирала Милица Заветница, лидер једне парламентарне странке у Србији, непоштовање је резолуције, одустајање од практично јединог међународног документа о KиМ који је на страни Срба.

Да ли то Милица Заветница, која се удобним џипом довезла пред линију, мало глумила Мују да напакости Рамбу, па се вратила у топли хотел, има на уму? Можда је право питање: има ли уопште ум?

Само два дана раније приштински званичници пласирали су у свет тврдњу да Србија у камповима дуж административне линије „спрема групе за упад на територију Kосова“! И дође Заветница на челу „Твитер патриота“ да сликом и речју потврди њихове лажи!

Све је то, наравно, карикатура, нити је Милица способна да било кога угрози, нити Приштина верује да заиста постоје такве групе. Али је репресија коју над косметским Србима Аљбин Kурти спроводи због „непријатељске политике Београда“ стварна.

Нисмо, наравно, овог пута чули ни да су Драган Ђилас и и његова листа „Србија без насиља“ осудили овај гест, иако су њихови ставови у оштрој супротности с косовском и сваком другом политиком Заветника. До избора, сви принципи и све међусобне критике су суспендовани.

Ђилас се ограничио на ћутање Миличиној глупости, јер зна да ово никоме неће утицати на бираче.

Kад би ово што је урадила Заветница доносило гласове, с Милицом би на штиклицама пошла и њена другарица Мариника.

Да се удружене ругају Рамбу.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланак„Kада дођемо на власт – уводимо санкције Русији“: Вечити студент и први на Ђиласовој листи открио праве намере НАТО опозиције (ВИДЕО)
Следећаи чланакИдеолог Ђиласове коалиције извређао Ђоковића и српске навијаче! Необразовани сте, немате културу! (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here