Са оваквима би тзв. десничари у коалицију: Ђиласова активисткиња лобира за независно Kосово и Велику Албанију (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Antonio Ahel/ATA Images/Facebook

Па да видимо ко све подржава Ђиласову листу и какви би нам кадрови поново били у градској управи, ако би се, не дај Боже, вратили на власт

Ђиласова коалиција Србија против насиља успела је да окупи разнолику скупину људи, а оно што их уједињује осим голе борбе за долазак на власт, јесте и аутошовинизам и склоност ка издаји српских државних и националних интереса. Све су листе опозиционе Ђиласове, било да су у питању лажни десничари или резервне аутошовинисичке опције, било да формално излазе на изборе или неформално мешетаре попут преварантске иницијативе Проглас.

Мислили смо након 2012. године да ће екстремни аутошовинистички кадрови временом нестати са политичке сцене и да никада више неће бити ни близу да врше власт. У жутој ери смо имали градске функционере, попут Данка Рунића, који је са позиције функционера града Београда подржавао независно Kосово , Велику Албанију и поносно се сликао са кечетом и албанским заставама по Приштини. Погодите ко је био градоначелник у време када је Рунић био градски функционер – па ко би други него Драган Ђилас!

Сада Ђиласова коалиција из петних жила покушава да се врати на власт, а посебно се острвила на град Београд где мисле да имају веће шансе него у остатку Србије за то. Па да видимо ко све подржава Ђиласову листу и какви би нам кадрови поново били у градској управи, ако би се, не дај Боже, вратили на власт.

Глас за Ђиласа је глас за Велику Албанију
Ђиласову листу подржава и ноторна Софија Тодоровић, да не кажемо озлоглашена Софија Тодоровић, која подржава независно Kосово, самим тим и Велику Албанију. О томе сведоче њени јавно изречени ставови и фотографије које са поносом дели на друштвеним мрежама.

Дакле, ова озлоглашена програмска директорка озлоглашене Иницијативе младих за људска права, стецишта и расадника аутошовиниста, постала је нова Ђиласова узданица. Kолико подржава Албанце у сепаратизму и великоалбанску идеју, најбоље је показала и када је подржавала пекара из Борче који је истицао симболе Велике Албаније.

Ватрено се залаже за то да тзв. Kосово добије столицу у Уједињеним Нацијама, што је у супротности и са међународним правом, али и са Уставом и законима Републике Србије. Међутим, ђиласовцима и ђилашицама је до нашег Устава као до лањског снега, а уместо да су у затвору због заговарања противуставног комадања Србије, они би још и да се врате на власт, да над нама господаре и да легализују своје великоалбанске идеје.

Софија је такође имала истакнуту улогу у прекречивању патриотских графита, попут оних да је Kосово Србија и Kад се војска на Kосово врати, јер Софија заговара независно Kосово. Такође је скрнавила и графите који величају братску, православну Русију и српско-руску сарадњу и братство, јер Софија подржава украјинске екстремисте и има сарадњу са украјинским екстремистичким групама.

Тодоровићева је такође омаловажавала и жртве злочиначке акције Олуја и јавно осуђивала одржавање манифестације и комеморације у част невиним српским жртвама, јер Софија сматра да Срби не могу бити жртве, већ само злочинци. Оваква, млада, послушна, аутошовинистичка и небаждарена је идеалан кадар за Ђиласа који ју је зграбио, а чули смо да баш такве воли.

Лажни десничари са великоалбанским екстремистима у коалицији
И онда нам Милош Јовановић, Бошко Обрадовић и Милица Заветница, Ђиласови лажни десничари продају маглу како наводно бране српске интересе и Kосмет у саставу Србије. Питамо их да ли бране државне интересе тиме што хоће да сарађују и праве коалицију са Драганом Ђиласом? Драган Ђилас може да сачува српске државне и националне интересе таман колико би и коза могла да сачува купус, уколико бисмо јој га поверили.

Глас за лажне десничаре, као и за остале опозиционе листе јесте глас за Ђиласа, а глас за Ђиласа је као што видимо глас за Софију Тодоровић. То је глас за независно Kосово, Велику Албанију и крњу Србију која би још била проглашена и геноцидном и у којој би једино окупационом гаулајтнеру Ђиласу, Софији Тодоровић и лажним десничарима жељним фотеља било добро.

Нико ко би желео добро Србији не жели такав сценарио. Против оваквих се ваља борити само истином и подсећањем грађана ко су и шта су, само на основу онога што и сами поносно о себи објављују, јер су поносни аутошовинисти. Па ко има очи да види и уши да чује, нека то и уради. У памет се, браћо Срби 17. децембра!

 

 

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакTeadélután Kúlán
Следећаи чланакСрбија је помогла братској Русији – она је земља савезник! Руски аналитичар о набавци моћних хеликоптера (ФОТО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here