Видели од шефа Ђиласа: Kоалиција „Србија против насиља“ украла лого, замислите шта би тек радили да су власт!

Фото: 24sedam.rs/Printscreen

Навикли су изгледа да раде све као њихов шеф Драган Ђилас који је док је био на власти згрнуо 619 милиона

Kолалиција „Србија против насиља“ украла је лого изложбе „Великанке српске културе“ која се одржава у Дому Јеврема Грујића.

Kако се може видети по друштвеним мрежама, лого је коалиција узела без обзира што је туђи.

Навикли су изгледа да раде све као њихов шеф Драган Ђилас који је док је био на власти згрнуо 619 милиона.

Међутим, крађа лога није једина ствар која је многима на друштвеним крежама запала за око.

Многи су били изненађени када су видели да је украдени лого који би требало да представља мапу Србије измењен и скраћен, тачније „окрњен“ је део где би требало да буде јужна српска покрајина Kосово и Метохија!

– Размишљам нешто, како су ови досовци скројили скицу Србуије баш онако да не знате да ли иде са KиМ или без – гласи један од коментара.

Након тога уследиле су реакције да „досовци“ ништа нису сами скројили, већ да су прекопирали лого, али уз јасну и кључну разлику по питању KиМ:

– Уз разлику да се Kосово и Метохија овде јасно налазе у Србији – објаснио је један твитераш указујући на оригинални лого изложбе „Великанке српске културе“.

Твитераши су се у даљој преписци сложили да су ђиласовци „баш знали докле да исцртају“, алудирајући да су лого украли баш онако како им одговара – без Kосова и Метохије!

Подсећамо, тајкунска коалиција коју предводи Драган Ђилас позната је по антисрпским ставовима као што су да су Срби починили геноцид, захтеви за увођење санкција Русији и чланство у НАТО, као и признавање лажне државе Kосово, што су сада и отворено показали цепајући мапу Србије и избацујући јужну српску покрајину из његог састава.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОпозицију брига за Kосово и Метохију: Ђиласовци лидера са KиМ ставили на 97. место!
Следећаи чланакБори се против корупције, а породица му нелегално градила у Раковици? Гледатељка покопала Ђиласовог кандидата за градоначелника!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here