Прототип фејк кандидата: Ђиласов Владимир Обрадовић доказани лажов, узимао паре од русофила, а сад тежак западњак (ВИДЕО)

Фото: A.K./ATAImages/Amir Hamzagić Profimedia

Неистине с којима је ушао у кампању проток времена неће развејати. Напротив, из дана у дан сазнаваћемо нове и нове детаље о правој личности овог човека којег „Србија против насиља“ покушава да нам потури као узорног

Срби кажу: „Што се грбо роди, време не исправи!“, али кад се открило да је Владимир Обрадовић, опозициони кандидат за градоначелника Београда, фејк у сваком погледу, нико није хтео да их слуша.

Обрадовић је бирачима представљен као нестраначка личност, а двадесет година је био члан Kоштуничине ДСС. На питање зашто је ушао у политику, рекао је:

– Нисам могао више да седим и гледам како Србија незаустављивом брзином иде низбрдо. Kа амбису – а прећутао је да није седео, него је активно креирао ту политику „која води у амбис“ – био је годинама саветник министра Ненада Поповића.

И као шлаг на торти – и кад га је Драган Ђилас предложио за кандидата опозиције, Обрадовић је био на платном списку Владе Србије – радио је за Националну академију за јавну управу и од јануара до новембра узео 379.478 динара за помоћ реформама које спроводи кабинет Ане Брнабић…

Уместо да га, као у оном вицу, баце и направе новог, Ђилас и друштво направили су се Енглези. На критике су узвраћали питањем како то да Обрадовић сада смета Влади, а био им је добар док је радио код њих? То је, ваљда, требало да буде виц којим се замењују тезе, јер је Обрадовић, који је понуђен за првог човека престонице, критикован због лажне биографије и због дволичности – критиковао је политику у којој је активно учествовао. Они који су сматрали да је Обрадовић најјачи кандидат у Београду, где су, тврде, најближи победи, направили су се Енглези.

БЛАМИРА И СЕБЕ И СВОЈЕ ШЕФОВЕ
Али Енглези кажу:

– Kад уђеш у погрешан воз, све су станице погрешне!

Владимир Обрадовић наставља да бламира и себе и оне који су га изабрали. На директно питање водитељке емисије „Утисак недеље“ „да ли је био саветник бившег министра Ненада Поповића у оквиру Владе“, он је одговорио:

– Не! Саветник за управљање пројектима у области иновација и технологије, дакле тако се звала експертска позиција. То није систематизовано радно место саветник министра, ако је то било ваше питање…

То јесте било питање, али ово није био тачан одговор.

И ПОТПИС И ПЕЧАТ
Прекјуче је објављен факсимил документа с потписом министра Ненада Поповића и печатом Владе, у којем пише „Проф. др Владимир Обрадовић, саветник министра“.

Оно што се у тој емисији још десило живи је пример проласка воза кроз погрешне станице.

Водитељка га пита:

– Нисте примали плату као саветник?

Обрадовић одговара:

– Не. То је била експертска позиција… – и опет лаже.

Постоји папир, постоји печат, све пише црно на белом: „саветник министра“!

Свакако ћемо се још наслушати лажи од овог човека који би да води двомилионски град. Јер, рекосмо, што се грбо роди… Неистине с којима је ушао у кампању проток времена неће развејати. Напротив, из дана у дан сазнаваћемо нове и нове детаље о правој личности овог човека којег „Србија против насиља“ покушава да нам потури као узорног.

Зашто су изабрали фејк кандидата, зашто су ушли у погрешан воз, зашто га нису бацили и направили новог… Драган Ђилас и политичари који су се ставили под његову команду за своје бираче сигурно имају десетину објашњења.

Али само је једно тачно: нису, у својим редовима, имали бољег!

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакПорука НАТО слуги и хрватском генералу: Губитник Понош тражи алиби за извесни фијаско на изборима
Следећаи чланакЦиркус опозиција гора и од Срећка Шојића: Ђилас лепљивих прстију би да буде капетан ,,од белу лађу“ (ВИДЕО)

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here