Вања Удовичић посетио ФК ,,Младост“ из Крушчића

Фото: Qmedia

КРУШЧИЋ, 29.11.2023. – Прослављени ватерполиста, европски и светски шампион и освајач три олимпијске медаље, Вања Удовичић, данас је посетио ФК ,,Младост“ из Крушчића. Том приликом поклонио им је ситну спортску опрему, разговарао је са тренерима и управом клуба, али и са децом која вредно тренирају и маштају да једног дана доживе спортске успехе у рангу његових.

Удовичића су, осим деце и управе Клуба, на челу са тренером Дамиром Килићем, срдачно поздравили и председник општине Кула, Дамјан Миљанић, директор Спортског центра, Владан Рачић, и секретар Месне заједнице Крушчић, Миљана Рабреновић. Како је замишљено да ово буде интерактиван сусрет, славни ватерполиста дружио се са децом, а по речима председника општине Кула и само потписивање аутограма говори о томе колико им је његова посета пријатна и занимљива:

,,Деца су данас имала прилику да разговарају са прослављеним спортистом. Искуства одрастања и тренинзи, без обзира на спорт, су слични. И ово потписивање аутограма говори колико је њима била пријатна и  занимљива његова посета и верујем да се Вања исто тако осећао. Сада је ту у улози спортисте, а раније је обилазио нашу општину и у том периоду реализовани су значајни пројекти. Драго ми је што је опет у нашој општини и у Крушчићу, да поприча са спортистима и са управом ФК ,,Младост“, о проблемима које свака управа има“.

Удовичић је истакао да му је задовољство што је имао прилику да се дружи са најмлађим члановима ФК ,,Младост“, али и председнику општине који је у сам врх приоритета свог рада ставио унапређење спортиста на територији општине Кула:

,,Драго ми је што сам имао прилику да се дружим са најмлађим члановима ФК ,,Младост“, да чујем њихове утиске, да разговарам са представницима спортског удружења о томе са којим се изазовима суочавају и да видимо како можемо да помогнемо да имају најбоље могуће услове за још већи број деце и ширење своје базе, како би ови сјајни, дивни млади фудбалери имали најбоље услове за даље усавршавање. Желим да се захвалим председнику општине који је у сам врх приоритета свог рада ставио унрапређења положаја младих и унапређење спортиста на територији целокупне општине Кула, који је својим деловањем показао да води бригу и о мањим месним заједницама као што је и ова и о свим спортским колективима, јер знамо да управо у оваквим клубовима настају шампиони и да ови клубови морају да буду база за унапређење не само спорта у Србији, већ и за прави развој сваког спортисте“.

Извор: Q media

Претходни чланакДмитро Никитин, сарадник Јулије Тимошенко, по налогу западних служби у Београду: Са Ђиласовом опозицијом планира обојену револуцију у Србији
Следећаи чланакПорука НАТО слуги и хрватском генералу: Губитник Понош тражи алиби за извесни фијаско на изборима

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here